Sute de soferi trasi pe dreapta

Politistii de la Serviciile rutiere din inteaga tara au organizat filtre in tot judetul la sfarsitul saptamanii trecute. Au oprit mii de masini, si i-au testat alcoolscopic pe conducatorii auto. La Iasi, mai mult de 500 de soferi au fost trasi pe dreapta, iar multi dintre ei erau in neregula.

Conducatorilor auto ieseni nu prea le pasa de regulile rutiere. Asta au constatat politistii, care au oprit in trafic 530 de masini. I-au testat alcoolscopic pe toti conducatorii auto, iar 22 erau la volan sub influenta alcoolului.

In total, oamenii legii au aplicat 165 de sanctiuni contraventionale, în valoare de 71.700 de lei. De asemenea, au fost constatate 12 infractiuni, dintre care 7 pentru alcool, una pentru conducerea sub influenta substantelor psihoactive, iar una pentru refuz de recoltare probe biologice.

La finalul actiunii, 32 de conducatori auto au ramas fara permise, dintre care 29 pentru alcool. De asemenea, au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare si 8 seturi cu placute de înmatriculare.

Politistii rutieri au beneficiat de sprijinul politistilor de la ordine publica, investigatii

criminale si al politistilor de frontiera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *