Consilier local gasit mort in masina

A trait discret, dar moartea sa a facut mare valva. Consilierul local ALDE Daniel Cristi Corozal, 45 de ani, a fost gasit mort, duminica noaptea, in masina sa, aflata in zona Tudor Vladimirescu. Politistii au inceput cercetarile considerand ca este un deces suspect, insa se pare ca tragedia a fost provocata de un infarct. Daniel Corozal a intrat recent in politica, ajungand acum sa conduca filiala municipala a ALDE Iasi. Tacut in Consiliul Local si discret in viata de zi cu zi, policianul a fost unul dintre oamenii bogati ai Iasului, care a adunat mare parte a averii din dividendele obtinute de la cluburile pe care le detinea in Iasi.

 

Soc in randul politicienilor din Iasi. Consilierul local Daniel Cristi Corozal, sef al organizatie municipale ALDE Iasi, a fost gasit mort, in masina sa, in zona Tudor Vladimirescu, duminica seara, in jurul orei 22.00. Moartea sa a fost cu atat mai suprinzatoare cu cat alesul local avea doar 45 de ani si nu se plansese de vreo suferinta. Acum, colegii de partid si si Primarie ii deplang disparitia. Regretele lor au fost exprimate mai ales pe retele de socializare.

 

“Un suflet bun si generos, plecat prea devreme dintre noi…”, au scris reprezentantii ALDE.

 

“Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, isi exprima profunda tristete la aflatea vestii decesului consilierului local Cristinel Corozal. Disparitia sa prematura este o pierderea grea pentru comunitatea ieseana, pe care a slujit-o cu cinste si devotament in calitate de membru al Consiliului Local Municipal. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei indoliate!”, a scris si primarul Mihai Chirica.

 

In ceea ce priveste viata privata, Daniel Corozal a fost proprietar al mai multor cluburi din Iasi, unele situate chiar in Tudor Vladimirescu. Din declaratiile de avere depuse la Primarie, rezulta ca Daniel Corozal nu era casatorit si nici nu avea copii.