De la CSM Politehnica la “Viitorul Harlau

Scaunele scoase din uz de la stadionul Emil Alexandrescu ajung in tot judetul. 400 dintre ele au fost repartizate la Harlau, urmand sa fie amplasate pe stadionul din localitate unde joaca echipa de liga a IV-a “Viitorul Harlau. Consilierii locali si-au dat deja acordul, insa unii au intrebat daca respectivele scaune nu ar putea fi folosite si in municipiul Iasi, pentru amenajarea de tribune langa terenurile de sport din scoli.

 

“Daca ar fi o parte din ele, vreo 200, zic eu asa, sa le mai dam la scoli si la licee sa-si faca niste minitribune, n-ar fi bine… daca arata bine”, a spus consilierul local PMP Daniel Piftor.

“Le-am dat si lor”, a precizat primarul Mihai Chirica.

“Le-ati dat? Bine”.

 

“Pentru terenul doi de sport de la stadion, la fel, am putea amenaja o tribuna. Am inteles ca acoo joaca si echipele de juniori si macar parintii care vin sa-i sustina sa aiba loc”, a afirmat liderul grupului consilierilor locali PNL, Eduard Boz.

 

Reprezentantii municipalitatii au afirmat insa ca mai sunt destule scaune, de ordinul miilor, pentru a fi folosite si in Iasi.

 

“Da, este adevarat, noi am discutat cu antrenorii de la juniori si cu antrenor de la echipa de fete sa construim o tribuna acolo. Mai avem scaune, mai avem cateva mii, pe care le putem pune in zona dintre cele doua terenuri, sintetic respectiv iarba, structura metalica pe stadionul Tineretului, de pe Abator, nu este omologata, nu este acreditata, numai expertiza ne-ar costa de doua ori cat un proiect”, a mai spus primarul.

 

In ceea ce priveste stadionul Tineretului,edilul a mai precizat ca acolo se vor realiza, in a doua parte a acestui an, o tribuna cu 300 de locuri si doua vestiare, urmand sa fie refacuta si suprafata sintetica.